18. mar 2020.

COVID-19

Dragi klijenti i saradnici,

Imajući u vidu pandemiju korona virusa COVID-19 koja značajno utiče na sve sfere života, pa samim tim i na poslovanje i organizaciju rada u našoj kompaniji, ELMED želi da svim svojim kupcima i partnerima predoči planove za kontinuitet poslovanja u ovom vremenu globalne neizvesnosti.

U ovom trenutku ELMED nema značajnih problema sa pružanjem svakodnevnih i osnovnih usluga svojim kupcima i partnerima. Zdravlje i sigurnost naših kupaca, partnera i članova tima vrlo ozbiljno shvatamo i zato, zbog ograničenja koja su nametnuta na državnom i svetskom nivou, i mi ograničavamo putovanja i kontakte licem u lice u bliskoj budućnosti. U prilogu ove poruke možete pronaći set odluka koje je rukovodstvo firme donelo kako bi se uticaj aktuelne pandemije COVID-19 na poslovanje firme, zdravlje zaposlenih i svih ljudi sa kojima naši zaposleni stupaju u kontakt sveo na minimum. Sve aktivnosti koje se odnose na kritične terenske usluge biće sagledane za svaki pojedinačni slučaj. Ohrabrili smo sve naše zaposlene da koriste video konferencije kako bi poboljšali naše svakodnevne interakcije sa vama i vašim članovima tima. Tehnička podrška kompanije ELMED nastaviće da radi kao i obično.

ELMED je posebnu pažnju u ovim trenucima posvetio pregledu svojih zaliha potrošnog materijala. U stalnom smo kontaktu sa našim dobavljačima, vršimo analizu rizika na nedeljnom nivou, i za sada nemamo ozbiljnijih problema u snabdevanju naših kupaca svim potrebnim materijalima i delovima. Situacija je jako dinamična i pratićemo je kroz naš tim za upravljanje incidentima i rizikom.

Ako imate pitanja vezana za brigu o kupcima ili tehničku podršku, nastavite da koristite kontakt informacije navedene u nastavku.

Call centar : 062 435 787 (HELP US)
Kontakt email: office@elmedint.com
Aftersales: 063 591 612

Nadamo se da ćete ostati sigurni i dobro u ovim nesigurnim vremenima.

Najlepše želje,

ELMED tim

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti