11. jan 2016.

Domino predstavlja nove ribone za TTO aplikacije

Domino je najavio izlazak novog naprednog ribona za termal transfer štampače - Advanced Ribbon (AR). Dizajnirana za Dominovu V-Seriju štampača nudi trajan i visoko kvalitetan zapis pri velikim brzinama i niskim operativnim troškovima.

Lansiranjem novog tipa ribona, cilj je da se postignu superiorne performanse u poređenju na druge konvencionalne crne ribone. Kombinovanjem najboljih karakteristika tradicionalnih wax-resin i resin ribona, obezbeđena je optimalna čitljivost pri velikim brzinama u širokom spekrtu podloga. AR tip ribona nudi za 30 % povećanu otpornost na habanje i uz potrebu za manjom energijom produžava se vek trajanja glave za štampu. Vazno je istaći da ovaj tip ribona u skladu sa FDA i evropskim propisima 1935/2004/EC što ga čini idealnim za upotrebu u prehrambenoj industriji. 

Ultra White V-Series Thermal Transfer Ribbon će obezbediti superioran kontrast na tamnim podlogama.

Cilj je da ponudimo preformanse i vrednost našim kupcima i sa ovim najnovijim dostignućima u tehnologiji, verujemo da smo potpuno spremni da to i ispunimo.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti