15. jan 2016.

Domino predstavlja novo mastilo za obeležavanje u proizvodnji pića

Domino je još jednom potvrdio svoju lidersku poziciju u oblasti industrijskog obeležavanja proizvoda uvođenjem mastila alkalno-perla žute boje u proizvodnji pića. Kompatibilno sa Domninovom A-Serijom i-Tech industrijskih ink jet štampača, mastilo 2YL955i je namenjeno za kodiranje na tamnim površinama, staklenim bocama za višekratnu upotrebu uz sposobnost kodiranja na mokroj podlozi.

Zahvaljujuću obimnom istraživanju i razvoju proizvedeno je žuto mastilo koje daje visok kontrast na tamnim podlogama. Posebno se ističe sposobnost kodiranja na podlozi koja je podložna kondenzaciji u toku proizvodnog procesa. Zahvaljujuću brzom sušenju, predstavlja idealnu primenu u proizvodnji piva, bezakloholnih pića i drugih napitaka. Međutim, oblast primene se ovde ne završava, primena je i kod kodiranja na gumi, platičnim buradima, pa čak i PET ambalaži koja poprima sve veću primenu u proizvodnji pića.

Mastilo 2YL955 se može upotrebljavati u Dominovim i-Tech štampačima A-Serije (A320i, A420i, A520i) uključujuću XS i DUO izvedbe.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti