20. jun 2016.

Domino predstavlja novo rešenje za digitalnu štampu

Na prethodno održanom sajmu Drupa 2016. u Nemačkoj, Domino je iskoristio svoj K600i monohromatski štampač za demonstraciju novog digitalnog rešenja za štampu na celoj širini B2 formata.

Ovaj proizvod predstavlja unikatno rešenje kao rezultat saradnje sa kompanijom Gremser, koje pruža rešenje za manipulaciju sistemima visokih performansi. Domino K600i je modularni sistem koji je dostupan za štampu na 7 različitih formata, u dve brzine, sa UV ili bojom na vodenoj bazi. Formati u širokom težinskom spektru omogućavaju korišćenje u širokom spektu aplikacija kao što su akcizne markice, karte, igre na sreću, primena u farmaciji i drugim industrijama. Rešenje predstavlja potpuno personalizovanu štampu promenjivih i sigurnosnih podataka pri brzinama do 120 m/min.

Na ovaj način Domino je još jednom prikazao prave vrednosti rešenja usmerenog krajnjim kupcima. Sa preko 200 instaliranih K600i mašina širom sveta, ova verzija omogućava najefikasniju štampu na B2 formatu.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti