12. jan 2016.

Domino predstavlja prvi i-Tech Print & Apply sistem

Domino je dodatno proširio svoju paletu proizvoda predstavljanjem novog M230i sistema za štampanje i automatsko apliciranje etiketa. Ovo je prva jedinica M-Serije sa ugrađenom inteligetnom tehnologijom (i-Tech) i QuickStep korisničkim interfejsom.

M-Serija nudi potupuno modularno rešenje prilagođeno zbirnom i paletnom obeležavanju. Visoka rezolucija omogućava štampanje bar-kodova, teksta i grafike na ambalaži uz potupunu usklađenost sa GS1 standardom. Novi M230i nudi jednostavnije korišćenje softvera, samim tim pojednostavljen je proces od kreiranja etikete do aplikacije što rezultuje smanjenom potrebom za treningom operatera i manjom mogućnošću za greške. Zadržane su stare opcije za izbor apliciranja etiketa (blow, tamp, tamp and blow, wipe) uz veću brzinu štampe koja omogućuje kraći ciklus što jedinicu čini pogodnom za brže proizvodne linije.  Dominov SureStart sistem osigurava savršen kvalitet štampe od prve do poslednje etikete. M230i se nudi u levoj i desnoj izvedbi.  Niži troškovi ekspolatacije obezbeđeni su kroz produžen radni vek glave za štampu i smanjeno vreme zastoja za zamenu.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti