16. okt 2015.

Glavobolja zbog obeležavanja? ELMED ima lek za Vas

Prošli su dani kada ste morali sami da se suočite sa problemom kodiranja i markiranja. Naš tim koji broji preko 40 obučenih stručnjaka, zasnovan je na profesionalizmu i entuzijazmu u pristupu najnovijm tehnologijama u oblasti industrijskog obeležavanja. Spremni smo da u svakom trenutku preuzmemo odgovornost, podelimo svoje znanje i iskustvo sa Vama i predložimo kvalitetno rešenje kako bi u što kraćem vremenskom intervalu povratili svoja investirana sredstva.

Zašto automatsko obeležavanje?

U poslednjih nekoliko godina automatsko obeležavanje ima sve veću primenu duž cele proizvodnje linije. Usklađivanjem sa promenama regulativa na svetskom nivou kao i sve većim zahtevima za sledljivošću proizvoda od strane distributivnih centara i trgovinskih lanaca, čini obeležavanje proizvoda sve zahtevnijim. Automatsko obeležavanje predstavlja fleksibilan i pouzdan način za povećanje sigurnosti proizvoda i povećanje efikasnosti. Softversko povezivanje uređaja za industrijsko obeležavanje proizvoda omogućuje upravljanje putem spoljnih komandi koje mogu uređaju za obeležavanje slati određenu poruku za štampu (kreiranu na osnovu podataka iz Vaše baze podataka) ili biti operativne (uključenje i isključenje). Sve ovo sa računara iz Vaše kancelarije ili centralizovanog sistema. 

ELMED je ekskluzivni zastupnik vodećih svetskih brendova u oblasti industrijskog kodiranja i markiranja. Tokom više od 20 godina rada osigurali smo poziciju lidera u oblasti industrijskog obeležavanja, etiketiranja, inspekcije i sledljivosti proizvoda. Svojim dugogodišnjim iskustvom i stečenim znanjima u mogućnosti smo da vam obezbedimo širok spektar rešenja u skladu sa Vašim zahtevima.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti