20. jan 2020.

Integrisani sistemi za obeležavanje paleta

Fleksibilan, pouzdan i prilagodljiv, M230i-P150 paletni aplikator povećava produktivnost pružajući rešenje za automatizaciju procesa označavanja paleta. Dostupan od nerdžajućeg čelika ili aluminijumu ,sa svojim dizajnom pogodan je za svake objekte kao i poboljšanje radne proizvodne linije. Sistem može da štampa i postavlja etikete na jednoj, dve ili tri strane svake palete, pružajući fleksibilnost Vašim logističkim zahtevima. Kada se implementira u tandemu s našim moćnim softverskim paketima (automatizacija kodiranja), a u potpunosti se specificira i podrži tokom faza dizajna i implementacije projekta, pruža mogućnosti za ukupna poboljšanja efikasnosti opreme. Sve više, globalno zakonodavstvo u industrijama kao što su farmaceutska i industrija hrane,  zahtevaće bolju integraciju identifikacije palete (i proizvoda koje sadrže) u povezane procese pakovanja i lanca snabdevanja.

Dizajniran za Vaše potrebe

Sa opcijama poput ormara od aluminija ili nerđajućeg čelika, radi sa levom ili desnom rukom, različitih klimatskih setova koji obezbeđuju savršene uslove za etiketiranje i integrisanog skenera za proveru i sa TouchPanel-om, možete lako da konfigurišete jedinicu posebno za Vaše potrebe.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti