08. okt 2015.

Integrisani sistemi za obeležavanje zbirnih pakovanja i paleta

Kompletno integrisano rešenje za obeležavanje zbirnih pakovanja i paleta koje nudi kompanija ELMED pored opreme, sadrži i specifična rešenja na polju automatizacije prilagođena proizvodnom pogonu svakog kupca pojedinačno, kao i softversko rešenje u potpunosti prilagođeno krajnjem korisniku.

Integrisani sistem za obeležavanje zbirnih pakovanja čine :

Hardverski deo se sastoji od :

Softverski deo čini softverski modul čiji je zadatak automatsko upravljanje obeležavanjem paketa - eBox, paleta i izlaz robe iz proizvodnje - ePallett.

Prednosti kompletnog integrisanog rešenja za obeležavanje zbirnih pakovanja i paleta

Automatsko obeležavanje zbirnog i paletnog  pakovanja po GS1 standardu se omogućuje korišćenjem integrisanog rešenja koje na osnovu podataka dobijenih iz ERP kupca generiše podatke neophodne za pravilno obeležavanje zbirnih i paletnih pakovanja.Ova rešenja osim upravljanja štampom vrše i prikupljanje i obradu podataka te korisniku omogućuju automatsko arhiviranje svih traženih podataka u bazi podataka.

 Benefiti koje ostvaruju korisnici integrisanog rešenja za obeležavanje zbirnih pakovanja i paleta

Jasno je da danas kao nikada do sada izreka  ’’vreme je novac’’ zaista to znači. ePallet softver svojim korisnicima omogućuje da kroz njegove mogućnosti praćenja proizvodnje, kretanja proizvoda kroz proizvodni proces i detaljnog izveštavanja o istom pruža i mogućnost rešavanja večitog problema – izlaza robe iz proizvodnje prema magacinu. Naravno da ovo rešenje omogućuje i brzu reakciju u slučaju vanrednih situacija tipa povlačenje određenih serija proizvoda, grešaka u samom procesu proizvodnje i sl.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti