08. maj 2020.

Ostanimo odgovorni prema sebi i drugima!

Pre proglašenja vanrednog stanja, kompanija Elmed je preduzela sve mere zaštite zdravlja svojih zaposlenih, koje nameravamo da zadržimo i posle ukidanja vanrednog stanja, rekao je generalni direktor kompanije, Ivan Crnojević:

“Mogu slobodno da kažem da sam veoma ponosan na svoje kolege koji su bili odgovorni, poštovali sve mere bezbednosti, kako na poslu, tako i kod kuće.

Svakako da nikome od nas nije bilo lako tokom trajanja vanrednog stanja, ali se nadam da će taj period ostati iza nas i da u budućnosti nećemo imati prilike da prolazimo kroz istu ili sličnu situaciju. Pred nama je izuzetno važan period. Kako bismo ga što uspešnije prevazišli ključno je dobro planiranje, organizacija i uigran tim, a mi upravo to imamo.

Kao kompanija koja brine o bezbednosti i zdravlju svojih zaposlenih, planiramo da mere zaštite svakako zadržimo i u narednom periodu.

Više puta smo dokazali da MOŽEMO VIŠE, zbog čega i koristimo slogan uz naš logotip”, ističe Ivan Crnojević, generalni direktor kompanije Elmed.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti