19. jun 2015.

Pravilnik o prethodno upakovanim proizvodima

Prethodno upakovani proizvodi su proizvodi koji su upakovani bez prisustva kupca, pri čemu se količina tih proizvoda ne može promeniti bez promene pakovanja, odnosno bez otvaranja pakovanja, pri čemu nastaje vidno oštećenje.

Pravilnikom o prethodno upakovanim proizvodima kojim se bliže propisuje postupak ispitivanja prethodno upakovanih proizvoda i  zahtevi koje moraju da ispunjavaju količine prethodno upakovanih proizvoda, način označavanja količina i dozvoljena ostupanja stvarnih količina od označenih nazivnih količina, spisak nazivnih količina prethodno upakovanih proizvoda, veličina, oblik i način postavljanja znaka usaglašenosti količine prethodno upakovanog proizvoda, kao i postupci ispitivanja i način dokumentovanja usaglašenosti količine prethodno upakovanog proizvoda sa propisanim zahtevima.

Pravilnik propisuje i zahteve za opremu koja se koristi u nadzoru količine prethodno upakovanih proizvoda i metrološke zahteve koje moraju da ispune količine prethodno upakovanih proizvoda.

U skladu sa najnovijim svetskim trendovima i zahtevima za sigurnošću i kvalitetom proizvoda i brenda, ELMED pruža širok spektar industrijskih rešenja za inspekciju i kontrolu proizvoda. Automatske kontrolne vage – Checkweighers - LOMA systems proizvodi robusne, industrijske, protočne vage koje odlikuju pouzdanost i visoka tačnost. Bilo da Vam je potreban jednostavan inline sistem za kontrolu težine ili kompletan sistem sa statističkim analizama, mi Vam možemo ponuditi modele koji izlaze u susret Vašim zahtevima.

Više detalja o LOMA automatskim kontrolnim vagama...

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti